Изборните резултати в Благоевградска област

Изборните резултати в Благоевградска област
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Темите в „България днес”:

Изборните резултати в Благоевградска област след местния вот на 25 октомври - коментар в студиото на Росинка Проданова – журналист в Радио Благоевград. Гостува ни единственият общински кмет в страната, който беше сигурен в изборната си победа още преди вота – Апостол Апостолов кмет на община Симитли.

Икономистът Елена Ставрова ще разясни какво предвиждат промените, предвидени за обсъждане в данъчното законодателство преди приемането на бюджета за 2016 и как те биха се отразили на хората.

С последнни данни и актуална информация за изборния ден са актуалните репортажи на екипите ни в Благоевград, Варна, Русе и Пловдив:

- Кандидатът на ГЕРБ Атанас Камбитов печели втори кметски мандат в Благоевград с 58.3 процента от гласовете.

- Кандидатът на ГЕРБ Пламен Стоилов, досегашният градоначалник на Русе, печели изборите. Той е получил 52% от доверието на русенци.

- Битката за Пловдив продължава. На балотаж отиват кандидатът на ГЕРБ Иван Тотев и Славчо Атанасов издигнат от Патриотичния фронт.

- Иван Портних печели убедително изборите за кмет на Варна с 57 процента, а в Бургас досегашният кмет Димитър Николов спечели на първия тур с 83.7 процента. И двамата са издигнати от политическа партия ГЕРБ

Вижте и още акценти в предаването:

Възможностите за лечение и правилата за отпускана на скъпоструващите лекарства за хората, които страдат от болестта на Бехтерев бяха обсъждани на среща в Благоевград

Известният съвременен гръцки поет Стелиос Саривасилис гостува в Благоевград

Половин вековен юбилей отбелязаха офицерите и войниците от школата за водолази от Дивизион кораби със спомагателно назначение във Варна

В Русе се състоя деветото издание на „Арнаудовите четения”

Продължава Фестивалът за съвременен танц и пърформънс в Пловдив

С тържествен концерт ще бъде отбелязана 60-та годишнина от създаването на единствения по рода си хор, в който пеят медицински работници.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад