Как политическата криза у нас влияе на икономиката в страната

Как политическата криза у нас влияе на икономиката в страната
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Вижте в предаването „България днес” от студиото в Благоевград:

Как политическата криза у нас влияе на икономиката в страната - коментар на доц.д-р Георги Матеев, преподавател в Колежа по туризъм в Благоевград.

От какви знания и умения се нуждаят учениците и учителите на 21. век, по тази тема ще говорим с доц. д-р Красимира Марулевска, зам.-декан на факултета по педагогика към Югозападния университет в Благоевград.

Гостува ни  един от авторите на новия учебник по литература за пети клас Венцислав Божинов, гл. асистент в катедра „Етнология и Балканистика” към Югозападния университет в Благоевград.

Журналистът и писател Валентин Дишев ще ни представи новата си книга „Покрив и други основания”.

Учениците от Езикова гимназия „Акад. Людмил Стоянов” в Благоевград спечелиха медали от Националното състезание по реч и дебати на английски език. За подготовката и постигнатите резултати ще говорим с ученичката Михаела Кафеджийска и преподавателката по английски език Емили Енкуист.

Ще ви срещнем и с плувците от клуб „Пирин”, които завоюваха медали и отличия от последните състезания, които се проведоха в страната и  чужбина.

Вижте още акценти в предаването:

- Фабриката за консервиране на плодове и зеленчуци в град Хаджидимово, Гоцеделчевско, предлага само български продукти и без консерванти.

- Майки на деца с увреждания от Асеновград искат да бъде изграден Дневен център за младежи, в който те да бъдат обгрижвани и след пълнолетие.

- Статистиката на пътна полиция в Русе показва, че броят на пътните произшествията и на ранените при тях с всяка година се увеличава.

- Термални извори с изключителни лечебни свойства край Провадия остават неизползвани вече 20 години.

- Историята на 7-месечната Александра Кръстянина от Варна, която се нуждае от скъпоструващо лечение в Съединените щати, трогна много хора.

- Международният детски проект ”По-добра околна среда, по-добро бъдеще” събра в Пловдив участници от страната и чужбина.

- Изложба „Войната през погледа на фотографи и художници” е подредена в Регионалния исторически музей – Русе.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад