Какви загуби ще претърпи бизнесът в Благоевградска област, ако гръцките фермери блокират граничен пункт Кулата-Промахон?

Какви загуби ще претърпи бизнесът в Благоевградска област, ако гръцките фермери блокират граничен пункт Кулата-Промахон?
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Какви загуби ще претърпи бизнесът в Благоевградска област, ако гръцките фермери и тази зима блокират граничен пункт Кулата-Промахон? Застрашени ли са от фалит или сериозни финансови загуби малките шивашки цехове в Благоевградска област, които изнасят дрехи за Гърция и други еврoпейски страни? Защо туристи отменят пътуванията за южната ни съседка още прeди затваряне на границата? Какви маршрути за преминаване на тирове от България към различни европейски страни ще изберат собствениците на превозвачески фирми, ако се блокира границата с Гърция? С колко ще се увeличат транспортните разходи на превозваческите фирми заради удължения маршрут за доставки на стoки и ще има ли отменени пътувания? Какви загуби претърпя туристическият бизнес в Банско от блокадите на българо-гръцката границата през изминалия туристически сезон и отменят ли гръцки туристи резервации заради очакваните блокади и през тази зима?

В студиото на „Местно време” позициите си за предстоящите блокади ще представят Веселин Дангов - зам.-председател на Съюза на българските транспортни работници, Володя Стоянов - собственик на шивашка фирма в Сандански, Малин Бистрин и Иван Петрински - журналист в български вестник, който се издава в Гърция.

По телефон в предаването ще включим Малин Бистрин - собственик на хотел в Банско, който е изправен пред риска туристите от съседна Гърция да отменят пътуванията си, опасявайки се от затваряне на границата.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад