Какво се случва на пазара със замразени плодове и зеленчуци в Македония

Предаване: Бразди, 13.02.2016

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В община Чешиново в Македония репортерът на "Бразди" Анна Мельова заведе зрителите във фабрика за замразяване и сушене на плодове и зеленчуци, която продава основно в еврозоната. Тук работят предимно с гъби, но и с диви и култивирани плодове. Работниците са 70-80, заети целогодишно. Изградена е с банков кредит. Македонците внасят сурова гъба от България, преработват я и я изнасят за Европа. Конкурентни са с качество и цена. През последните години в Македония са създадени много нови насаждения с овощни култури, държавата подпомага развитието им със субсидии. Какво се случва на пазара със замразени плодове и зеленчуци в Македония - вижте повече в репортажа.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад