Кирил Петков - човекът, превърнал кокичето в еликсир за живот

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Среща в "Здравето отблизо" с един достоен българин, който успя да направи наистина впечатляващо откритие и да прослави България по целия свят. Как българският щам на „Лактобацилус Булгарикус”, култивиран не в млякото, а в морковен сок, „зарази” пазарите на пробиотици в Ню Йорк, Лондон и Калифорния; кой е правилният алгоритъм, с който можете да превърнете една иновативна идея в успешен бизнесмодел? Разговор в студиото с Кирил Петков, създател на вегански пробиотик, който е базиран на щам от бактериите в българското кисело мляко.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад