Код 202

Изход от всяка ситуация има, но те са само на входа в неизвестен план8-сериен телевизионен филм

Държава: Русия, Украйна
Година: 2006
Времетраене: 52 минути
За продукцията
Всички епизоди

Режисьори: Игор Лузин, Карим Шикар

В ролите: Александър Кулямин, Евгений Ганелин, Борис Бирман, Ирина Алексимова, Наталия Житкова, Алексaндър Кулямин, Ирина Алексимова, Сeргей Романюк, Игор Арнаутов, Алексей Вертински, Виктория Билан и др.

Успешен бизнесмен замисля как да се справи с невярната си съпруга, но преди това звъни в полицията и иска разговор с психолог.

В Главно управление за борба с организираната престъпност е подаден сигнал 202 за критична ситуация на ниво "тероризъм" . В екипа са двама стари приятели в трудни отношения от женска изневяра, но мъжката дружба може да издържи на много изпитания, особено след странните сигнали в участъка през тези дни, докато не се замислят, че... някой май се опитва да ги използва.

Сериалът е сниман по реални факти от ежедневната практика на Управление за борба с организираната престъпност в Украйна и по-специално Антитерористичното подразделение "Сокол", в което работят майор Чибис и подполковник Медвед-Гризли. Случило се така, че някога жената на Медвед отишла при Чибис и оттогава двамата приятели станали първи врагове, но съдбата не могла да ги раздели за дълго. В градския участък зачестили случаите с видимо терористичен характер.

В службата често се задейства "Ситуация 202", което означава "извънреден сбор по установен терористичен акт". Започналото разследване води към подозрителната организация "Цел". Фирмата се явява прикритие за разработка на изоставената някога технология НЛП...

*НЛП - Невролингвистичното програмиране (НЛП) е подход за общуване, личностно развитие и психотерапия, създаден през 70-те години на ХХ век. Отнася се за предполагаема връзка между неврологичните процеси ("невро"), езика ("лингвистично") и поведенческите модели, които се изучават чрез преживяване ("програмиране") и могат да бъдат организирани за постигането на специфични цели. /Реално днес така работи интернет в мрежата, с всички устройства за връзка/

Светът е опитно поле на следващо ниво. Всички са "вътре" в експеримента ...

Код 202 - продукция на Стар медия и ВИП Зона