Лечебните свойства на сушените плодове

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В студените зимни месеци консумираме все повече сушени плодове и зеленчуци. Наближават коледните празници, а на трапезата на Бъдни вечер знаете винаги присъстват сушените чушки пълни с боб, ошава сварен от най-разнообразни сушени плодове… Ако все още не сте напазарували тези съставки за коледната трапеза, в "Здравето отблизо" ще разберете как да познаете сушените плодове, без оцветители и как да приготвите най-добрия ошав. При нас беше диетологът Огнян Симеонов.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад