Майсторът-пекар Стилиян Чемишев за истинския хляб

Предаване: Бразди, 28.12.2013

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Как се прави истински коледен хляб? Какви са били традициите? Каква е разликата между хляба, замесван от нашите баби, и този, които ядем днес? За всички това пред камерата на "Бразди" говори майсторът-пекар Стилиян Чемишев.

Цялото предаване може да видите ТУК.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад