Македония – европейски стандарти в преработката на месо

Предаване: Бразди, 30.01.2016

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Как се развива месопреработвателната индустрия в Македония? Какво са постигнали, готови ли са да влязат в Европейския съюз и на какво ниво може да върви търговията между нас? Отговори на тези въпроси търси в репортажа си за „Бразди“ Анна Мельова, която се срещна със Светлозар Илиевски - директор и собственик на едно от най-старите частни предприятия за месни продукти в Македония.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад