Мерки за противодействие на наркоразпространението

Мерки за противодействие на наркоразпространението
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Днес е Международният ден за борба с нелегалния трафик на наркотици. По този повод в Благоевград представители на полицията, прокуратурата, църквата и учители обсъждаха мерки за противодействие на наркоразпространението. Какви са конкретните мерки и как да предпазим децата от дилърите на дрога – ще говорим с организатора на дискусията д-р Теменужка Любенова, председател на Общинския съвет по наркотични вещества в областния град.

В "България днес" ще говорим и за обсъжданите промени за провеждане на шофьорските курсове и изпити и защо от Съюза на българските автомобилисти настояват изпитите за шофьори да се провеждат от частни фирми, а не от Държавната автомобилна инспекция? По темата ще ни гостува Александър Цацев,председател ан Съюза на българските автомобилисти в Благоевград.

Има ли криза за обслужващ персонал в туризма, ще разберем в пряко включване с Васил Димитров, собственик на верига ресторанти. В предаването ни гостува Зорица Органджиева, заместник-кмет на община Сандански, за да ни представи програмата свързана с провеждането на Дни на възрожденската култура в Мелник.


Вижте и репортажите с актуални и културни теми от страната:

- Във Варна се провежда международен семинар по контратероризъм.
- Пловдивски затворници помагат на болни деца,като изработват сувенири, които ще бъдат продадени на търг
- В Русе ще се изгради паметник на Васил Левски.
- Интерактивен маршрут под името „Усети града” помага на хора със зрителни затруднения да се докоснат и опознаят някои от културните и исторически символи на Пловдив.
- За недостиг на квалифициран персонал сигнализираха от хотелиерския бранш в Банско.
- Къщата на пеперудите е най-новата атракция край морето. Експозицията от живи тропически видове пеперуди се намира в курорта “Свети Свети Константин и Елена” .
- Близо 100 експоната включва изложбата„Сръчните ръце на българката”,която показаха членовете на Съюза на пенсионерите 2004 от Русе.
- Ще ви срещнем с уличния артист Георги Гъделев, неговите кукли са познати и на малки, и на големи столичани.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад