Местната власт в Благоевград е амбицирана да спре хаоса с коне и каруци по улиците на града

Местната власт в Благоевград е амбицирана да спре хаоса с коне и каруци по улиците на града
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Местната власт в Благоевград е амбицирана да спре хаоса с коне и каруци по улиците на града. С какви мерки - разговор в студиото с Георги Васев, общински съветник в Благоевград. 

Телефонните измамници продължават да ни тормозят, сред жертвите им са не само пенсионери. Измамен е и кметът на община Белица. Как да се пазим от престъпниците по телефона – разговор с Николай Хаджиев, директор на ОДМВР- Благоевград.

За първи път в национален ефир показваме скалните оброчища в община Якоруда, открити от краеведа Илиян Бучков. Проф. Валерия Фол е първият траколог в страната, който обръща внимание на значимостта им. Каква е възможността да бъдат проучени тракийските светилища в планините Рила и Пирин – разговаряме с проф.д-р Васил Марков, преподавател по древни култури и зам.-декан на Факултета по изкуствата в ЮЗУ.

Ще ви срещнем с Лиляна Дерибанова от Сандански, първия млад български „Носител на промяна“. Европейската комисия я обяви за вдъхновяваща личност.

Гостува ни и актрисата Албена Чобанова по повод номинацията й за Икар за водеща женска роля в пиесата „Вампир“ по Антон Страшимиров, постановка на Маргарита Мачева в Драматичен театър - Благоевград.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад