Милиарди 2

Властта е временна валута и курсът е фалшив!

Държава: САЩ
Година: 2017
Времетраене: 57 минути
Милиарди 2
За продукцията
Всички епизоди

Режисьори: различни

Музика: ЕСКМО

В ролите: Деймиън Луис, Пол Джамати, Маги Сиф, Малин Акерман, Тоби Ленард Мур, Дейвид Костабъл и др.

Край на залаганията! Кой ще загуби на второ ниво в "Милиарди 2"...

Разпространяван и продуциран от Show Time на Оливър Стоун, хитовият сериал "Милиарди влиза директно във финансово-политическата игра между собственик на акционерен фонд и федерален обвинител в съда. Единият търси нови пазари за пари, другият - големи съдебни дела за власт.

Войната между федералния прокурор Чък Роудс и финансовия брокер на хедж-фондове Робърт Акселроуд продължава...В тази ежедневна игра за надмощие нищо не е измислица, а част от реалността, която не се показва в телевизионните новини.

Ходовете са рискови и хаотични - в гръб и в криза. Прокурорското място на Чък Роудс е застрашено и той търси голям процес за себеизява.

Акционерът Боби Акселроуд /Акси/ се оглежда за голяма сделка на борсата на ценни книжа. Прокурорът се хваща за обвинение в злоупотреба срещу шеф на банка, което обаче се крепи на един свидетел. Боби пък рискува да играе на финансовия пазар с чуждестранна валута и е предаден.

И Чък, и Боби не се отказват от грешките си, дори и след среща в съда.

Междувременно прокурорът става предприемчив и инвестира в бизнес, като въвлича и баща си в производство на плодови сокове, чийто акции бързо се покачват, докато някой не обявява, че са отровни....

От друга страна, собственикът на "Акс Кепитъл" както винаги инвестира в имот. С помощта на стажант, Боби разкрива фиктивна дейност и пране на пари в китайски клон. Това е много неприятно, но няма значение, когато Акселроуд иска да има Национален футболен /бейзболен/ отбор. За целта му липсва подкрепа от Лигата и трябва да демонстрира благотворителност.

Намеренията блокират от грешни залози. Интересите на прокурора-бизнесмен и акционера-авантюрист се пресичат на интересно място. Акселроуд се ориентира към хазарта в район без лиценз, където прокурор Чък ще брои избиратели, защото смята да се кандидатира за сенатор или губернатор. Напрежението расте за единия и вече е без значение за другия.

Прокурорът губи доверие на служители и чужд капитал. Боби губи подкрепа от най-близки хора и доста пари. Причината е друга жена, която всички познават. Прокурор Чък се мисли за спасен с колегиално и семейно изнудване. Боби Акселроуд се подготвя за друг изход...

Златна Романова

Милиарди 1

Милиарди 3