Може ли да възпитаваме децата чрез специална интернет платформа

Може ли да възпитаваме децата чрез специална интернет платформа
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Вижте в предаването „България днес” от Благоевград:

Какво искат да виждат в новините българите, които живеят в чужбина и какви са проблемите на родните медии, които се издават зад граница - обобщение от 11-тата Световна среща на българските медии в чужбина, която се проведе в Атина в разговор с Иван Петрински – главен редактор на вестник „Български новини”, който се издава за българите в Гърция. За въвеждането на дуалната система на обучение в училище разговор със Самуил Шейнин – директор на Професионалната гимназия по техника и строителство в Перник.

Може ли възпитанието на децата да се формира в интернет чрез специално изработена платформа - в това ще се опита да ни убеди създателят на сайта „Характер.бг” Димитър Татарски. Гостува ни преподавателят в Югозападния университет Радослав Радославов по повод новата му книга „Индия”. Десеткратният световен и осемкратен европейски шампион Георги Гайдарджиев спечели нова световна титла в Малайзия. Валентин Господинов също се завърна със златен медал. Двамата състезатели гостуват в студиото, за да ни разкажат за емоциите от състезанието.

Вижте още акценти в предаването:

Посланикът на Великобритания у нас Ема Кейт Хопкинс съобщи в Пловдив, че премиерът на Великобритания Дейвид Камерън ще настоява за реформи в Европейския съюз в четири основни насоки.

Общинските съветници във Варна и новоизбраните кметове положиха клетва. Церемонията се забави заради подадените жалби срещу изборните резултати.

Данъчна проверка в чейндж бюрата в Русе по повод сигнал за неиздаване на касов бон при обмяна на валута.

Привличането на инвестиции е един от приоритетите на новите кметове в област Благоевград.

Професионалната гимназия по техника и строителство „Архитект Йордан Миланов” в Перник отбеляза 50-ия си юбилей.

Преподавателят по история доцент Валентин Китанов откри фотоизложба в Югозападния университет.

Теди Москов поставя „Пурпурният остров“ с трупата на варненския куклен театър. Пиесата на Булгаков се играе за първи път на българска сцена.

Шведската джаз звезда Виктория Толстой, която е потомка на писателя Лев Толстой, очарова меломаните в Пловдив на джаз фестивала в града.

Трима русенски художници - Добрин Георгиев, Илияна Ошакова и Лъчезар Белошапков, подредиха изложба в читалище „Христо Ботев” в дунавския град.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад