Националната кулинарна купа на България

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Повече от 130 готвачи от цялата страна ще се борят в Пловдив за Националната кулинарна купа на България. В "Денят започва" пряко оттам репортерът Нели Ангелова ни срещна с Димо Димов, член на журито. Той обясни критериите за оценка – презентация на ястието, правилна професионална подготовка, вкус и концепция. Според него най-голяма тежест при определянето на победителите ще има професионалната подготовка на участниците, доколко те работят правилно с продуктите.

В разговора се включи и Андрей Стоилов, председател на Българската асоциацията на професионалните готвачи. Той съобщи, че тази година готвачите ще се състезават в 9 категории.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад