Бърколино със специален детски блок на 1 юни

Бърколино със специален детски блок на 1 юни
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Весели тържества с много изненади и награди е подготвила Българската национална телевизия в Деня на детето – 1 юни. Детското предаване “Бърколино” организира весел празник за малчуганите.

burkolino_314x192-200x122

От 10:00 часа палавите кукли Бърколай, Бърколеле, Бърколетка, Бъркопитко, Буркобунта, птицата Фици-Фици, кучето Бъкстър и пътешественикът Панталей ще посрещнат гостите си до езерото с патиците в столичния зоопарк. Бърколинското забавление очаква децата с много игри и награди, както и със специално фотопано “Щрак Бърколино”.

По случай Деня на детето БНТ 1 ще излъчи празничния детски блок “Милион и две усмивки”. Той е с начален час 07:55 часа и ще продължи до 12:00 часа. Програмата включва специално издание на “Бърколино” и любими на деца и родители филми. Гости на предаването са група “Бон- Бон”, любимецът на тийнейджърите – Никнейм, и дуо “Миракъл” с техния крокодил и най-големите питони. За зрителите ще има две телевизионни загадки – едната към малчуганите, другата към родителите. За правилно отговорилите ще има много емоции и награди.

Гледайте празничния детски блок “Милион и две усмивки” от 07:55 до 12:00 часа само по БНТ1!

Нередности
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад