Особености на българската национална кухня

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Не знам дали сте чували за професията визуален журналист, но сега ще ви представим точно такъв. Всъщност това е човекът, който е автор и сам снима, режисира и монтира своите видео материали.

По този начин Георги прави поредицата "Особености на българската национална кухня", която се разпространява безплатно в интернет. Той пътува из България, за да представи непопулярни рецепти от различните райони като влашка рибена саламура и "завиячи". Георги ще отговори и на въпроса - в коя част на България кухнята е най-здравословна.„

С Георги Михайлов търсим връзката между националната ни кухня и нашата народопсихология.

 

 

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад