Първият работен ден на новия президент Румен Радев

Първият работен ден на новия президент Румен Радев
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Предаването „България днес“ се излъчва на живо от студиото в Благоевград по БНТ2 и БНТ Свят с водещ Миглена Медарова. Днес е първият работен ден на новия президент Румен Радев на "Дондуков 2". За новото начало във вътрешен и международен план - разговор с Нина Дюлгерова – професор по международни отношения.

Успя ли Гръцкото правителство да удовлетвори исканията на гръцките фермери и ще се стигне ли до блокада на българо-гръцката граница – анализ на журналиста Иван Петрински.

Даниела Петкова, говорител на Регионалната здравноосигурителна каса, разяснява кои имат право на безплатните лекарства за хипертония от първи януари тази година. Община Благоевград одобри инвестиционната си програма за 2017 година. Колко средства са отделени за икономическия растеж на общината, ще разберем от заместник кмета по икономика и финанси Иво Николов. Представяме новият директор на Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград Цветанка Гаврилова. Какви възможности за развитие на децата предлага центъра и кои са новите школи. Днес започва занятие школата по мода и дизайн с преподавател Мария Онтева.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад