Подкрепа за икономиката в преодоляване на последствията от кризата covid-19

Цялото предаване
В предаването
Всички броеве

Подкрепа за икономиката в преодоляване на последствията от кризата covid-19 - на какво да заложим, за да минимализираме загубите? С гласуваните законови промени, какъв ще бъде ефектът от социално–икономическите мерки след приключването на извънредното положение?

В студиото са Ивайло Калфин - бивш вицепремиер и бивш социален министър, Красимир Дачев – зам. председател на БТПП, финансистът Емил Хърсев и Петър Ганев – старши икономист в ИПИ.

Как ще се отрази на икономиката ни масовото завръщане на български работници от други еврропейски държави? Кои са рисковете и шансовете за бизнеса оттук нататък? Към кои сфери приоритетно трябва да бъдат насочени усилията на държавата и дали ще се върнем отново към предишния си начин на живот?

Това са само част от темите, които разискваме.

Ще разбарем и какви са очакванията и нагласите на хората според специалните допитвания на Алфа Рисърч за предаването? Въпросът, който задаваме с агенцията тази вечер е:

Вие сте по-скоро оптимист или песемист за преодоляване на последствията от кризата след отмяна на извънредното положение?

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад