Политика и сигурност - вицепремиерът Румяна Бъчварова

Политика и сигурност - вицепремиерът Румяна Бъчварова
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В предаването вижте:

Политика и сигурност - вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова. Един разговор за опасностите пред България, борбата с тероризма, предстоящите президентски избори и скандалите около българската кандидатура за генерален секретар на ООН.

На ръба на закона. Експеримент на БНТ – колко лесно, евтино и бързо можем да си купим имитация на синя лампа и полицейска униформа? Кой злоупотребява с атрибутите на органите на реда?

Такси. На живо от Варна и Пловдив – колко по-солено ще ни излиза да се возим на таксита след въвеждането на патентен данък?

Зловеща катастрофа. След зловещата катастрофа между влак и кола, при която загинаха двама души – какво иска да каже машинистът на шофьорите?

Злоупотреба с атибиотици. Защо българите масово злоупотребяват с употребата на антибиотици? И още – как бактериите, от които се разболяваме стават все по-агресивни.

Скандал. След като македонски журналист разруши паметна плоча на български войни. Кой разпалва антибългарските настроения в Македония? В студиото Велизар Енчев и проф. Михаил Константинов

Националната памет. На живо: едно от най-скъпите знамена на Георги Бенковски най-накрая отива във военния музей!