Последни снимачни дни на "Под прикритие" - сезон 4

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

"Първите дни винаги са заредени с ентусиазъм, защото има очакване да се започне, за това каква история ще се разказва. За мен е по-различно, защото аз правя финала на сезона и съм изключително доволен от това какво се разказва във финала на сезона и на мене си ми е все така интересно", сподели режисьорът Виктор Божинов.

Във финала зрителите ще видят затварянето на една голяма част от историята. По един доста интересен и драматичен начин се затварят линиите на взаимоотношения, които следим още от първия сезон, допълни той.

Актьорът Йосиф Шамли каза, че предизвикателството в "Под прикритие" е в динамиката на работата, но то се преодолява лесно, защото екипът е много добър.

Операторът Радослав Гочев призна, че работата по сериала ежедневно продължава до 13-14 часа.

"В момента сме влезли в такъв ритъм, че ако два дни остана вкъщи, ще трябва да се гръмна.  Всеки следващ снимачен ден трупа върху нашия личен опит, върху нашето усещане за това какво трябва да се прави, как трябва да се направи и мисля, че  вървим в правилна посока", изтъкна актьорът Пламен Манасиев и изрази надеждата работата по сериала да продължи и в следващ сезон.

Ивайло Захариев загатна за изненади в развитието на образа на Мартин. "Голям финал ще бъде", обеща той.