"Природна аптека": Как да прочистим кръвоносните си съдове

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Необходимите съставки са 5 лимона и 30 обелени скилидки чесън. Измивате лимоните и ги режете на малки парченца, заедно с корите, като махате семките. Големите скилидки чесън можете да нарежете на по 2 или 3 части. Смилате ги на каша в блендера и ги заливате с 1 литър студена вода. Слагате на котлона и държите съда върху него до първото им завиране. Отнемате и оставяте сместа да изстине. Прецеждате през фина цедка или през марля. Наливате в стъклен буркан с винт и съхранявате в хладилника.

Приема се преди хранене на обяд и преди вечеря изпивате по 1 малка кафена чашка. Не приемате храна 20 до 30 минути, за да може изпитото да въздейства върху организма и след това се храните. Приемате по този начин 3 седмици. Всеки път, когато сместа свърши, приготвяте нова. Прави се 8 дни почивка и отново приемате в продължение максимум на 3 седмици. Ако искате да направите следващ курс на лечение, трябва да изчакате до следващата година.

Тази рецепта подобрява еластичността на кръвоносните съдове и кръвообращението като цяло. Действа добре и като природен антибиотик, антиоксидант и имуностимулатор.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад