Продължават протестите на гръцките земеделци. Ще има ли блокада на границата?

Продължават протестите на гръцките земеделци. Ще има ли блокада на границата?
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Темите в този брой на предаването, излъчено на живо от студиото в Благоевград:

Продължават протестните действия на земеделските производители в Северна Гърция. Как полицията удържа протестиращите и земеделската техника във вътрешността на страната, за да не достигнат граничен пункт Кулата - Промахон? Включване по телефона от Гърция на Веселин Дангов - заместник-председател на Съюза на транспортните работници.

За да бъдем полезни на българските земеделски производители сме поканили в студиото Ивайло Гоцев – началник на Общинска служба "Земеделие" в Благоевград, по повод сроковете за пререгистрация и възможностите да кандидатстват за субсидии по програмата за Интегрирана система администриране и контрол.

Достатъчно високо ли е нивото на образование по английски език в българските училища и от какво зависи? Разговор с Илияна  Димитрова – програмен координатор на Българо-американската комисия за образователен обмен "Fullbright", и преподавателката по английски език в Езикова гимназия в Благоевград – Емили Енкуист.

С призьорите от конкурса за студент на годината Александра Клечерова и Дмитро Труфки от Югозападния университет "Неофит Рилски" в Благоевград ще дискутираме качеството на висшето образование в България.

В навечерието на 135-та годишнина от рождението на Владимир Димитров-Майстора ще ни гостува директорът на Художествената галерия в Кюстендил – Валентин Господинов.

Гледайте "България днес" всеки делник от 16:00 часа по БНТ2 и БНТ Свят!

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад