Протест срещу дългото чакане по граничните пунктове в страната

Протест срещу дългото чакане по граничните пунктове в страната
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Съюзът на българските транспортни работници организира протест заради дългото чакане по граничните пунктове в страната. Ще разговаряме с Александър Стамболийски – заместник–председател на съюза, който днес е на среща в Гърция с представители на синдикални организации. Опашки на граничен пункт „Кулата-Промахон” се образуваха и заради протеста на гръцките граждани срещу новите мерки за икономии, които парламентът прие миналата седмица. Ще продължат ли гръцките протести - разговор с журналиста Иван Петрински. Гостува ни адвокат Мария Георгиева, ръководител на Центъра за безплатна правна помощ. С нея ще говорим за дейността на Центъра и промените в Закона за правната помощ.

От утре започват абитуриентските балове в Благоевград. Как полицията в областния град ще осигури сигурността по време на тържествата и какви изненади е подготвила Община Благоевград, ще научим от прякото включване на Аксения Ангелова. Гостуват ни колегата Слави Илиев и Любомир Миланов, бронзов медалист от Европейското първенство по канадска борба, което се проведе в Катовице, Полша.

- Жителите на пловдивското село Труд готвят протест, защото не вярват на резултатите на мобилната станция за измерване на въздуха.

- От Сдружение „Бъдеще за община Гърмен” подготвят протестен митинг – шествие под надслов „Има ли закони в България”.

- От днес започна приемът на заявления за първокласници във Варна.

- Студенти от клуба по роботика в Русенския университет решават реални технологични проблеми на български фирми.

- Институтът по растителни генетични ресурси в Садово отбелязва 135 години от създаването на земеделската наука в България.

- За втори път музеите и галериите във Варна отвориха вратите си за посетители в европейската Нощ на музеите и галериите.- Етнографска изложба в Силистра разказва за „Сватбата в Добруджа“ от края на 19. до началото на 20. век.Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад