Протестите на общопрактикуващите лекари - как ще се отразят на пациентите

Протестите на общопрактикуващите лекари - как ще се отразят на пациентите
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В предаването вижте:

За протестите на общопрактикуващите лекари, за недоволството от рамковия договор и как това ще се отрази на пациентите - коментар в студиото на доктор Дафина Тачова, член на Управителния съвет на Българския лекарски съюз

Отзвук от посещението на журналисти от български регионални медии в Русия в разговор с журналиста в радио Благоевград Росинка Проданова.

Международна награда за принос в развитието на технологиите във водния сектор получи дружество „Водоснабдяване и канализация” в Благоевград. По този повод ни гостува директорът на дружеството Росица Димитрова.

„Работилница за характери” отвори врати в Благоевград. За социалния проект за изграждане на силни черти -разговор с Димитър Татарски от Разлог за „Характер БГ“, неговата онлайн платформа за "Образование на характери в България“. За втория Международен фестивал „Благоевград блус и джаз”- разговор с диригента на Биг Бенд - Благоевград Борис Янев.

Вижте и репортажи от страната по актуални и културни теми:

Общопрактикуващите лекари в Кюстендил започнаха ефективни протестни действия.

Безплатните прегледи за измерване на вътреочното налягане в русенската многопрофилна болница ще продължат и изследвания ще има всеки четвъртък следобед през април.

Варненският окръжен съд даде ход на делото срещу тримата охранители от Гранд МОЛ - Варна, обвинени в убийството на 52-годишния Нягол Петров.

Над 1000 работни места в различни сфери ще бъдат разкрити в област Благоевград. Позициите са осигурени по схема „Обучение и заетост”, която стартира от днес.

Път, оставен от години без ремонт и рехабилитация, застрашава живота и здравето на стотици хора, които влизат и излизат от Пловдив с автомобилите си.

Европа не е готова да отговори адекватно на тероризма, смята журналистът Тома Томов, който се срещна с пловдивски студенти.

Продължава кандидатстването по схемата ,,Младежка заетост" на оперативната програма ,,Развитие на човешките ресурси", управлявана от Министерството на труда и социалната политика.

В България вече навлиза практиката да се наемат хора, които да разхождат домашни кучета.

Най-новата фотоизложба на Иво Хаджимишев “Балканите – споделеното наследство” е подредена в Градската художествена галерия във Варна.

Съвместен концерт на прочутия цигулар Веско Ешкенази и на пианистката Мариета Петкова на 56-то издание на Международния фестивал „Мартенски музикални дни” в Русе.

В Благоевград беше показана дигиталната изложба „Експресионизмът. Вечният танц на живота”.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад