Рецепта до 10 лева с шеф Виктор Жечев: Рагу

Предаване: 100% будни, 12.02.2019

Video Player is loading.
Текущо време 0:00
Продължителност -:-
Заредено: 0%
Тип на потока НА ЖИВО
Оставащо време 0:00
 
1x
    • Глави
    • descriptions off, selected
    • Спряни субтитри, selected
      В предаването
      Части от предаването
      Всички броеве

      Необходими съставки:
      Рагу, консерва нахут – 800 грама, лук – 120 грама, чесън – 20 грама, червен пипер – 1 супена лъжица, лют червен пипер – на вкус, сол, бял пипер.

      Дресинг с корнишони: кисели корнишони – 240 грама. цедено кисело мляко – 100 грама магданоз – 1 връзка, слънчогледово олио, ябълков оцет, сол, бял пипер.

      Чуйте последните новини, където и да сте!
      Последвайте ни във Facebook и Instagram
      Следете и канала на БНТ в YouTube
      Вече може да ни гледате и в TikTok
      Намерете ни в Google News

      Пишете ни
      x

      Сигнализирайте нередност

      и/или

      Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

      ** Тези полета не са задължителни.

      captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
      Трябва задължително да въведете кода от картинката
      < Назад