Рецепта до 10 лева: Свински шницел с мачкани картофи

Предаване: 100% будни, 05.02.2019

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Необходими продукти за шницела: свинско контрафиле или врат – 600гр., стар хляб или галета – 200гр., 2 яйца, брашно – 100гр., шарена сол; за смачканите картофи: картофи – 1кг., магданоз, олио – 20мл., ябълков оцет, сол, пипер, масло – 20гр.,
за морковена салата - моркови – 320гр., зелен лук – 40гр., ябълков оцет, олио, сол и пипер