Родителите ни и изконните човешки добродетели

Предаване: Пътеки, 17.05.2020

Родителите ни и изконните човешки добродетели
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

На гости в "Пътеки" сме поканили три дами от едно семейство. Три поколения и една любов между внучката – джаз певицата и преподавател Марина Дагомирецкая, нейната майка – преводачката Бойка Дагомирецкая и доц. д-р Данка Иванова или баба Данка. Те ще ни разкажат как съжителстват, как си помагат и защо взаимното уважение е на почит в тяхното голямо семейство.

В рубриката "Йога познание и начин на живот" Албена Атанасова ще сподели практични съвети и физически практики за поддържане на здрав дух и тяло при възрастните хора.

Сладкодумната разказвачка Людмила Добрева ще ни разкаже как се е зародила обичта й към България и древните български притчи и легенди, а в "Нещо за пътуване" ще отидем до най-голямата общност от щъркели и техните семейства у нас. Преди спортните съвети от Цвета Капитанова за тонус и добро настроение в "Нещо за рестарт" ще закусим със "Сандвича на швейцарската армия", приготвен от Петя Щифлер и ще разберем коя рецепта на баба ще ни покаже малкият Алекс.

От малките ни експерти Карина Аббас, Михаела Кирилова Добрева и Александър Алексиев – Алекс ще разберем защо е важно да уважаваме, почитаме и обичаме родителите, бабите и дядовците ни.

"Пътеки" – предаването за човешките ценности и добродетели е в неделя, 17-и май, от 6:55 часа сутринта по БНТ1.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад