Скандали, обвинения и арести - коментар на Румяна Коларова и Антоанета Христова​

В предаването
Части от предаването
Всички броеве
Румяна Коларова: Опозицията в момента става все по-радикална, все повече и повече се радикализира. За мен честно казано логиката не ми е много ясна, защото все ми се искаше да се нормализира обстановката, в смисъл, когато имате един мандат. Да го кажем така, в западноевропейските демокрации опозицията търпеливо изчаква края на мандата, ако едно правителство не е много популярно, това е още по-добре за нея.
Антоанета Христова: Моето впечатление е, че предвид това, което виждаме на улицата, където нямаме много енергия, очевидно, че общественото мнение е раздвоено, защото последната седмица имаше страшно много събития и тези събития са чуваеми, доста интересни.

Според нея има два знака, които посочват, че скоро няма да има предсрочни избори. Единият е, че нямаме структурна промяна на обществените нагласи, а вторият знак е, че "енергия, която търси решение в момента, отвън, на улицата, няма".

Антоанета Христова: Това, което би могло да размести пластовете, това е според мен в лявото пространство, тъй като то много се старае да се "напомпа", за да достигне процентите на ГЕРБ, но очевидно са стигнали един таван, който им е трудно да надскочат. Този таван, за да може да бъде компенсиран, им трябва много сериозна нова лява коалиционна формула, която те не могат да видят.

Вижте целия разговор във видеото.

Нередности
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад