Социалната политика на община Благоевград

Социалната политика на община Благоевград
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В предаването вижте:

Каква е социалната политика на община Благоевград и какви грижи се полагат за бездомните хора тази зима - разговор с Милена Донева - ръководител на Социален комплекс към Община Благоевград.

За бездомните и за наградите ще говорим и с Елеонора Тахова, журналист в Радио Благоевград, която получи наградата „Валя Крушкина“ в раздел радио за репортажа ѝ „Подземен свят“.

За протестите на театралите в Благоевград и за новата постановка „ Приказка за снежинката със синьото носле“,в студиото ни гостува актрисата Жанет Керанова.

За възможностите да си помогнем сами и да постигнем хармония по време на стресови ситуации –разговор с психолога Росица Вакъвчиева.

Христина Шопова, заместник-кметът по култура и хуманитарни дейности в Благоевград ,ще ни представи програмата на общината за Коледно-Новогодишните празници.

Вижте и репортажите от страната:

-Днес е ден на траур в община Разлог в памет на ученика Атанас Мишков. На 2 декември осмокласникът бе премазан от футболна врата в час по физическо.

- Близки и приятели на Мартин Тодоров, който беше убит пред дискотеката в Девня преди седмица, излязоха на протест пред полицейското управление в града

-Българският фармацевтичен съюз е против откриването на мобилни аптеки в малки населени места, където такива липсват.

-Русенски лекари настояват да не се намалява броят на специалистите в доболничната помощ,което се предвижда в новата методика за създаването на Областни здравни карти.

-Експерти от Дирекция „Социално подпомагане” в Благоевград извършват ежеседмични обходи в града,за да откриват бездомни хора, които да бъдат подслонени в Центъра за временно настаняване.

-Учени от Института по зеленчукови култури в Пловдив алармират,че ценни български сортове чесън са изчезнали през последните години.

-Съвместна изложба представят в Русе Соня Чурова и Роберто Андреев.

-Студентите от Факултета по изкуствата към Югозападния университет В Благоевград представиха изложба с най-добрите си творби през годината.

-С изложбата „Сто и...“ варненското дружество „Актив“ отбелязва 10 години от началото на инициативата си „Автопортрети на варненските художници“.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад