"Споделете музиката в двореца Врана" от 11 до 15 юли

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

"Първият концерт е музика от класически и некласически и всички възможни филми за Джеймс Бонд. Това съобще не е случайно. Джеймс Бонд на мен самия ми е една от любимите теми в киното. Ще участват Рут Колева, Милица Гладнишка, не мога да ги изредя всички - много са", каза Маестро Найден Тодоров.

Посланието на втората концертна вечер е "Мир и любов" и включва творби като „Руски танц“ на Чайковки, „Валс на куклите” на Шостакович във вариант за струнни инструменти, филмова музика от “Усещане за жена” и “Списъкът на Шиндлер”, изпълнени от Quatro quartet. Част от програмата на втората вечер ще бъдат интерпретации на мелодии от всички краища на света, както и българска фолклорна музика.

Програмата на 13 юли ще бъде посветена на най-малките почитатели и ще включва вампири и нощни приключения, а участие ще вземат Фортисимо фамилия, Юлиан Вергов, Ангел Ковачев и Илиана Коджабашева.

"Споделете музиката в двореца Врана" ще се проведе от 11 до 15 юли, а подробности за цялата програма вижте във видеото на "Денят започва".