Супер сериите – 10.04.2017

Супер сериите – 10.04.2017
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

тел. : 02/ 814 2348

Email: sport@bnt.bg

В единственото у нас предаване за фитнес - "Супер сериите", най-успешните български спортисти разказват своите вдъхновяващи истории за усилията и жертвите в името на успеха.

За зрителите на БНТ шампиони в различни спортове демонстрират ефективни тренировъчни методи. Феновете чуват препоръките на щангиста Иван Марков, на самбистките Мария Оряшкова и Изабел Христова, на популярни атлети и звезди от колективните спортове.

В рубриката "Супер резултати" екипът на предаването представя добрите примери на фитнес фенове и треньори. Едни от най-популярните наставници в България споделят опит си и ще дават полезни съвети. Зрителите научават интересни и нови методи за тренировки, как да избират най-подходящия за тях инструктор, запознават се с различни режими на хранене и комплекси от физически упражнения, които помагат за преодоляване на здравословни проблеми.

Основни консултанти на предаването "Супер сериите" са специалистите на BodyConstructor – Кирил Танев, Румен Спецов, Марина Декова, Пламен Христов, Василена Василева и Тони Шивачев.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад