Световен ден на кръводарителя

Световен ден на кръводарителя
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В Световния ден на кръводарителя ще ви срещнем с един от безвъзмездните дългогодишни дарители в града Иво Минчев. По темата с коментар се включва и д-р Анелия Цочева заместник-завеждащ на отделение "Кръвопреливане" към Районен център по трансфузионна хематология – Плевен.

Кои специалности на Русенския университет са сред най-добре класираните в международния рейтинг U multirank ще научим в пряко включване на репортера Пламенка Тонева.

За творческите инвенции на участниците в тазгодишното издание на арт-фестивала «Процес пространство» ще разговоряме с изкуствоведа и художника Димитър Грозданов.

Ще отидем до Враца, за да научим подробности за започващия на 16 юни 17-ти международен младежки театрален фестивал "Време".

Ще ви представим и предстоящия в Русе спектакъл "Не на мястото си" на известния мим, ученикът на Марсел Марсо Герасим Дишлиев.

В пряко включване ще научим повече за мащабния проект на световно известния български оперен певец Орлин Анастасов

И още теми от страната:

Граничният пункт Кулата Промахон вече е отворен за движение, след като в късния следобед вчера след акция на Главна дирекция за борба с организираната престъпност бяха задържани 23-ма български митничари.

Около 250 са чиповете с уникален достъп до паркингите за велосипеди във Варна. Те са твърде малко за големия брой желаещи да се придвижват с колело по улиците на града.

Започна литературният фестивал „Пловдив чете”.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад