Трябва ли да е безрезервно правото на пешеходеца да пресича на пешеходна пътека?

Трябва ли да е безрезервно правото на пешеходеца да пресича на пешеходна пътека?
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В предаването ще видите:

Преди Никулден. Преди Никулден на живо от р. Дунав – съветите на експертите каква риба да сложим на трапезата си. И още – има ли спекулативно покачване на цените преди празника?

/Без/опасно пресичане. Трябва ли да е безрезервно правото на пешеходеца да пресича на зебра? По темата спорят Владимир Тодоров от Асоциацията на пострадалите при катастрофи и Христо Радков, председател на МЕНСА – България

БСП. Каква ще е новата политическа формула вляво? И още – за рулетката с мандатите, гост на „Денят започва” Александър Симов от БСП.

Политически лабиринт. Възможен ли е сценарий, различен от предсрочни парламентарни избори? За приятелствата и предателствата в политиката ще питаме Даниел Вълчев от Реформаторския блок.

Австрия. На живо – Австрия след президентските избори. За новите лидери на Европа, заплахата от тероризъм и задълбочаване на бежанската криза, гледайте президента на Австрийския институт за изследване на европейската политика на сигурност - Вернер Фаслабенд

Шампиони на ринга. Шамиони на ринга – известният треньор по бокс Палми Ранчев коментира победите на Кобрата и Тервел Пулев!