Участието на Общинския съвет по наркотични вещества в Благоевград в младежкия форум във Виена

Участието на Общинския съвет по наркотични вещества в Благоевград в младежкия форум във Виена
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Вижте темите и гостите в „България днес” :

За участието на доброволци от Общинския съвет по наркотични вещества в Благоевград в младежкия форум във Виена и за техните предложения към Организацията на обединените нации. Гости по темата са Магдалена Рахова - координатор на младежката група и ученичката Хабибе Сонай.

Как ще отбележи 60-тата годишнина от създаването си Трето основно училище в Благоевград? За празничните прояви разказват Катерина Славова и Ваня Крънжилска.

След 17 часа гости в студиото са авторите на филма „Живот отдаден на гората” Симеон Смирнов и Анатолий Костов от град Кюстендил.

За престижните награди от дванадесетият международен фестивал на естрадната песен, който се проведе в Русия, разказва Таня Точева, ръководител на вокално студио „Сгушена звездица”,град Петрич.

Вижте още актуални и културни теми в репортажи от страната:

Център за рехабилитация на страдащи от множествена склероза ще има в Благоевград. Това ще бъде първият подобен център у нас.

Пчелари от русенското село Бъзън се оплакват, че пчелите умират, защото земеделците пръскат рапицата, без да ги предупреждават, с отровни за насекомите химикали.

На среща във Варна водещи български дерматолози представиха професионални новости за защита на кожата от слънчевите лъчи.

Самолет Як 40, част от правителствения авиоотряд по времето на социализма, е най-новото попълнение в Музея на авиацията в Крумово.

С театралния спектакъл „Празник на буквите” започнаха тържествата посветени на 60-тата годишнина от създаването на Трето основно училище „Димитър Талев” в Благоевград.

По-висока заетост, намаляване на бедността и насърчаване на социалното включване - това са целите на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" за периода 2014 - 2020 година.

В книгата „Сватби на животни и неща“ Георги Господинов и дъщеричката му Рая се съревновават по причудливост на фантазиите и уменията си за рисуване.

Младежи от 45 страни представиха своите държави, език, обичаи и традиции във Варна.

Волейболното училище на Владимир Николов проведе открити тренировки в Русе.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад