Учители коментират промените в новите учебните програми

Учители коментират промените в новите учебните програми
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В предаването вижте:

Как учители коментират промените в новите учебните програми, които предизвикаха дебати в общественото пространство. По темата в студиото ни гостува Ася Миленкова – главен учител в първите класове на Средното общообразователно училище с изучаване на чужди езици в Благоевград.

Среща със Силвия Домозетска, която спечели награда за журналист номер 1 в Радио Благоевград, призът ѝ беше връчен по време на обявяване на наградите „Сирак Скитник” на Българското национално радио.

За цената на успеха на плувния клуб „Пирин” в Благоевград - разговор с треньора Валентина Атанасова.

Пряко ще се включим от читалището в Благоевград, за да покажем концертния орган, който е в окаяно състояние и какви средства са необходими за ремонта на музикалния инструмент.

Вижте и репортажите от страната:

-През пролетта трябва да започне спешен ремонт на Аспаруховия мост във Варна.Укрепването му ще струва около 30 милиона лева.

-По-евтин ток използва от началото на годината пловдивската община Раковски, след като сградата беше включена към доставчик на електричество от свободния енергиен пазар.

-Заледените улици в Благоевград днес бяха опесъчени, въпреки липсата на сняг.

-Тежък прием в професионалните гимназии очаква Русенска област за учебната 2016/2017 година.

-Вангел Стойчев от град Петрич след 8 годишна работа в областта на туристическия бизнес на остров Кипър се завърна в родния си край.

-Популярната с десетките си репортажи и филми от най-горещите точки по света журналистка Елена Йончева гостува в Русенската математическа гимназия.

-Красимир Трифонов откри изложбата "Тъмни олтари от праначалата" в Градската художествена галерия „Борис Георгиев“ във Варна.

-Киноложкото предаване на БНТ-Пловдив „Време за губене” ще ви разкаже защо родителите на дългоочакваното бебе Биляна се отказаха от подаръците за първия ѝ рожден ден.