Уникално по рода си състезание по планинско бягане

Уникално по рода си състезание по планинско бягане
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В предаването вижте:

В Благоевград днес бяха раздадени наградите за есе в Националния ученически конкурс „Заветите на първоучителя Климент Охридски“. В студиото ни гостува Катерина Марчева - директор на Средното общообразователно училище с изучаване на чужди езици в Благоевград, което носи името на светеца.

България беше домакин на международната конференция за неформално образование с участието на младежи от Виетнам, Индонезия, Мексико, Непал, Филипините и Уганда. Какви са резултатите от тази среща ще разберем от Костадинка Тодорова, председател на Сдружение „ Международни инициативи за сътрудничество“ град Разлог.

20 години навърши  катедра „Културология“ към Факултета по изкуствата в Югозападния университет „Неофит Рилски“- Благоевград. По този повод ни гостува професор Васил Марков – заместник-декан на факултета.

Уникалното по рода си състезание по планинско бягане под названието "Водопадите на Беласица" ще ни представят Иван Стоянов и Михаела Петрова от град Петрич.

В началото вижте още акценти в предаването.Вижте и още акценти в предаването:

-Родители протестираха срещу предложение за сливане на две основни училища в Пловдив.

-В Благоевград днес наградиха победителите в националния ученически конкурс за историческо есе "Заветите на първоучителя Свети Климент Охридски".

-Варненският клуб по баскетбол за хора с увреждания получи 7 нови инвалидни колички, осигурени от Министерството на младежта и спорта.

-Собственици на автосервизи в Русе недоволстват от незаконна дейност на малки фирми за ремонт на коли.

-Около 100 деца и младежи, повечето от които с множество тежки увреждания, останали без дом и семейство, получиха шанс за по-добър живот в Центровете за настаняване от семеен тип във Варна.

-Катедра „Културология” към Югозападния университет в Благоевград проведе международна научна конференция на тема „Култура, памет, идентичност”.

-Художничката Ерна Ангелова представя своя изложба „Избуяване“  в пловдивската галерия „Константин“.

-Днес във Варна е първият летен Мъндей Джем и Джазскеч, който се провежда в  галерия „Графит“.

-Детска вокална група „Слънце” от Русе  спечели световен приз в Италия.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад