В „Природна аптека” – как да си приготвите пастет от нахут и печена чушка

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В поредицата ни „Природна аптека” днес ще ви предложим много вкусно съчетание между нахут и печена чушка. Или казано по друг начин – дневната доза фибри, витамини, биофлованоиди и други сложни за произнасяне аминокиселини. Представя ни ги Мария Димитрова. Тя е шеф-готвач, специлизарала се е в приготвяне на жива храна, тя е истинско лекарство.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад