В търсене на бабината лютеница

Предаване: Бразди, 14.12.2013

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

За лютеницата или добро, или нищо. Защото тя е част от нашата идентичност, въпреки че в нейната история по българските земи има многобройни бели петна. Например кой и кога е забъркал първата чушко-доматена смес? Затова пък всеки трети знае най-добрата рецепта за домашна лютеница.

Репортерът Миглена Казарян разказа пред "Бразди" за предизвикателството "лютеницата на баба" и как днешните производители се справят с него.

Цялото предаване можете да видите ТУК.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад