„Водоснабдяване и канализация” в Благоевград засилва контрола над качеството

„Водоснабдяване и канализация” в Благоевград засилва контрола над качеството
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Дружеството „Водоснабдяване и канализация” в Благоевград засилва контрола над качеството на водата в областта. По темата ще разговаряме с инженер Росица Димитрова – управител на водното дружество.

Дървопреработватели от Благоевградска област искат промяна в онлайн платформата за провеждането на електронни търгове за дървесина. Системата беше въведена в края на миналата година. Гостува инж. Василий Маринковски – зам.-директор на Югозападното държавно предприятие.

И още: Защо е важно да направим технически преглед на автомобила преди дългите пътувания за летните отпуски - пряко включване от Съюза на българските автомобилисти в Благоевград.

Студенти и преподаватели от Югозападния университет „Неофит Рилски” в Благоевград работиха заедно по проект „Селските икономики по времето на глобализация и кризи”. В студиото гостуват проф. Милена Беновска-Събкова и доц. Илия Недин от катедра „Етнология и балканистика” към Югозападния университет.

Футболен клуб „Пирин” организира посещения на исторически забележителности за децата и юношите, които подготвя. За нестандартния метод за мотивация ще разговаряме с Васил Петров – директор на детско-юношеската школа на „Пирин” и Димитър Митев, капитан на юношеския отбор.

Вижте и репортажите с актуални и културни теми от страната:

Миньорите от Бобов дол прекратиха протеста си, след като ръководството на дружеството обеща до края на деня те да получат по половин заплата за март.

Близо 60 години жителите на родопското село Загражден чакат да бъде довършен пътя, който е най-пряката връзка с Асеновград и Пловдив.

Пчелари от Русенския регион настояват за въвеждане на 3-годишен период на преминаване от традиционни към биостопанства.

Ученици от Варненската морска гимназия станаха посланици на доброто.

Русе е домакин на Шестия международен фестивал на алтернативното кино.

Британският композитор Антъни Маршал ще представи за първи път в България изгряващата звезда Олауми на международния фестивал „Откритие” във Варна.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад