Волен Сидеров за раздора при патриотите

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

НФСБ обяви, че снема доверие от Волен Сидеров като председател на ПГ "Обединени патриоти". А Лидерът на нФСБ Валери Симеонов днес съобщи, че неговата партия ще участва самостоятелно на изборите за Европарламент.

Според Волен Сидеров това не е сериозно, тъй като то няма правна стойност. Председателството на ПГ се решава от цялата група, гласува се, избира се и се съобщава на ръководството. Засега такова предложение за нов председател няма. Що се отнася до твърденията на Симеонов, лидерът на АТАКА заяви, че според него е важно да се явят заедно на евроизборите през май 2019 г.

"Тези избори - евровота на 26 май 2019 г. - са ключът към оцеляването на правителството и изкарването на мандата".

Сидеров смята, че съюзът му с Николай Бареков е бил превратно разбран в политическото пространство. Той обясни, че Бареков, който е в една европарламентарна група с Ангел Джамбазки, е бил предложил "писта" към Консервативния алианс, защото мнението му е било, че неговата партия като единствена - член на този алианс, трябва да предаде щафетно членството. Бареков е поканил на консервативния форум и Валери Симеонов и Красимир Каракачанов, но те не са се явили.

"Ние ще подадем вдругиден заявление за членство, ще бъдем кандидат член и на евроизборите ще се явим като кандидат член."

Целия разговор със Сидеров вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад