За печената тиква

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Някои я предпочитат печена с мед и орехи. Но най-важното за една тиква е тя да бъде сладка. Нейните вкусови качества, особено през октомври, изкушават всеки минувач. Най-приканващ обаче е нейният аромат. Има и други тикви, които могат да бъдат само украса, защото са грешки на природата. Грешки, но красиви. Повече за печената тиква и тиквениците вижте в репортажа на "Денят започва".

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад