За предстоящия зимен сезон в Разлог

За предстоящия зимен сезон в Разлог
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

За предстоящия зимен сезон в курортния град Разлог и засиления инвеститорски интерес в близките населени места – разговор с Красимир Герчев, кмет на община Разлог.

Югозападното държавно предприятие спечели европейски проект за контейнерно производство на фиданки. За новия метод за разсаждане на дръвчета ще научим от инж. Вера Станишева, началник на отдел „Възстановяване на горите" в Югозападното държавно предприятие.

Пореден успешен сезон за археолозите, които проучват античния град Хераклея Синтика край Петрич. Вече 10 години там се провеждат археологически разкопки. За резултатите от това археологическо лято и най-значимите открития ще разговаряме в студиото с директора на Историческия музей в Петрич Сотир Иванов.

В края на предаването ще научите подробности за четвъртия Национален туристически поход „По стъпките на Самуиловите воини”. По темата ни гостува Гергана Сандъкчиева от Сдружение „Млад планинар”.

Вижте и репортажите по актуални и културни теми от страната:

Петричкото село Марикостиново от няколко месеца е без аптека. В селото има нужда от лекар, който да извършва прегледи и на хората от съседните населени места.

Почиващи по българското Черноморие сигнализираха за мазут по плажовете през целия летен сезон.

Русенските овощари търсят варианти как да опазят поне разсадъчния си материал, защото в Североизточна България няма противоградни установки.

Днес се откри есенното издание на Международния технически панаир в Пловдив - пряко включване по телефона на репортера Димитър Димитров.

Общината в Бобов дол организира безплатни прегледи за хората в малките населени места.

Откриването на два нови гроба и основи на неизвестни досега сгради белязаха края на археологическото лято 2017 на остров "Св. Иван" край Созопол.

„Малката кибритопродавачка” е най-новото заглавие в афиша на Русенския куклен театър.

Фестивалът One Dance Week в Пловдив бе открит със спектакъла "Дует за човек и робот".

Международен турнир по скокове на батут за купа „Независимост” се проведе в Кюстендил.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад