Вижте как да гласувате онлайн на Детската Евровизия ТУК

Дуетът Денислава Димитрова и Мартин Стоянов ще представят България на Junior Eurovision Song Contest 2021 с песента „The Voice of Love” („Гласът на любовта“). БНТ отново ще даде възможност на българите по света и у нас да станат съпричастни с изявата на детските ни таланти на престижния конкурс. Според регламента, за първи път ще може да се гласува не само от чужбина, но и от родината ни.

Песента „The Voice of Love“ („Гласът на любовта“) носи вълшебен коледен дух и е вдъхновена от приказните светове на „Дисни.“ Автори на музиката и на английската версия на текста са Васил Гарванлиев, Давор Йордановски и Весна Малинова от Северна Македония, a българската версия на песента е написана от Стан Стефанов. Беквокалите към песента са в изпълнение на миналогодишния представител на България на „Евровизия“ - Виктория Георгиева.

Българското участие на Junior Eurovision Song Contest 2021 е в партньорство между Българската национална телевизия и Лигна Студиос, с подкрепата на община Добрич.

Гледайте Junior Erurovision Song Contest 2021 на 19 декември, неделя, от 17:00 ч. на живо по БНТ 1

Последвайте ни в Instagram и Tik Tok: @deniimartiofficial

Представяне на българските участници на Junior Eurovision 2021

ДЕНИСЛАВА И МАРТИН Българските представители на Junior Eurovision 2021 Дуетът работи заедно от 4 години към Студио за поп-рок певци „Сарандев“ при Младежки център – Добрич.
Имат много съвместни изяви, а отличното им представяне им носи успехи на национални и международни конкурси и фестивали.
ОТЛИЧИЯ НА ДУЕТА 2021 - първа награда от XIV Национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен „Морско конче“ – Варна 2021 - първа награда от XX Международен конкурс „Речни ноти“2021 – Тутракан - първа награда от III Национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен „Дунавски звезди“2021 – Силистра - първа награда от XIII Международен конкурс за вокално изкуство „Морски звездички“2021 – Варна

ДЕНИСЛАВА ДИМИТРОВА 12г., гр. Добрич Денислава се занимава с пеене от 6-годишна възраст в Студио за поп- рок певци „Сарандев” при Младежки център – Добрич, с вокален педагог Елена Карабельова. Участвала е в поредица концерти, конкурси и фестивали не само като индивидуален изпълнител, но и в дует с Мартин Стоянов. От 5-годишна тренира и модерен балет в Спортен клуб „Алексия” – Добрич, участвайки в световни първенства и много състезания, калили у нея борбен дух и упоритост. В свободното си време Дени обича да се забавлява с приятели, както и да играе с домашните си любимци.

ОТЛИЧИЯ 2021 г.
- втора награда от Европейски младежки поп-рок конкурс „Сарандев” – Добрич;
- втора награда от Национален конкурс „Морско конче” - Варна;
- втора награда от Международен конкурс „Речни ноти” - Тутракан;
- трета награда от Национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен град Пловдив.

МАРТИН СТОЯНОВ 13г., гр. Варна Мартин се занимава с пеене от 5-годишна възраст. Започнал е като солист в Детски вокален ансамбъл „Сребърни звънчета“. Вече четири години е част от Студио за поп-рок певци „Сарандев“. С помощта на вокалния си педагог Елена Карабельова развива вокалните си умения, както индивидуално, така и в дует. От известно време свири на пиано и проявява интерес към композирането. Мартин обича поп и рок музика, изпълнява песни на роден и на чужд език – италиански, руски, английски. Не спира да работи усърдно и да печели награди както от национални, така и от международни конкурси.

ОТЛИЧИЯ 2021
- първо място на НК „Морско конче“ 2021 гр.Варна;
- първо място от Европейски младежки поп-рок конкурс „Сарандев“ 2021 гр.Добрич;
- първо място на Международен конкурс „Речни ноти“ 2021 гр.Тутракан;
- второ място на НК „Песенна палитра“ 2021 гр.Карлово;
- второ място на НК „Дунавски звезди“ 2021 гр.Силистра. Участва в различни концерти и инициативи, а контакта с публиката винаги му носи удоволствие. В свободното си време обича да чете книги, обича животните и разходките сред природата.

ВАСИЛ ГАРВАНЛИЕВ (VASIL) автор и композитор на песента The Voice of Love („Гласът на любовта“) Васил Гарванлиев е от Струмица, Македония. Занимава се професионално с музикалния свят от 7-годишен. Живял е в Чикаго, Милано, Торонто и Лондон. От детска поп звезда, до член и солист на Чикагския детски хор, до над 50 роли като водещ баритон оперен певец, до вокали и колаборации с някои от най-великите артисти в света.

ВАСИЛ И ЕВРОВИЗИЯ
2019 г. - бек-вокалист, сценарист и вокален треньор в „Proud” на Тамара в Тел Авив.
2020 – избран за представител на С. Македония с песента „YOU” 2021 г.
- представя С. Македония с песента „Here I Stand“ в Ротердам.
- автор на текста на българската песен за Juniour Eurovision 2021 „Гласът на любовта“.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад