45-то Народно събрание: Изводи и равносметки

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Политически заявки на прага на служебно правителство преди предсрочен вот. Коментар на политическите анализатори Христо Панчугов и Георги Харизанов и социолога Кольо Колев.

В това 45-о Народно събрание като че ли имаше повече емоции, повече патос. Повече прилича на предизборно мероприятие, а не на Народно събрание, това беше коментарът на социолога Кольо Колев. По отношение на комисията "Манолова" той посочи, че и преди са излизали някакви твърдения, които обаче са останали без доказателства.

Според Георги Харизанов заседанието на комисията, което тече в момента, показва едно изключително ниско ниво. По думите му фактологията, която изнася изслушваният Светослав Илчовски, леко пропада.

По думите на Христо Панчугов в случая имаме човек, който директно си позволява да обвини бивш премиер. От друга страна този 45-и парламент има необходимост да произведе спешно доказателства. Но дори и той да не успее, българските граждани ще продължат да очакват отговори. Единственото оглушително мълчание в тази ситуация за пореден път е на Прокуратурата.

Вижте целия разговор във видеото.

 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад