Актьорът Рон Мос в специално интервю за БНТ

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Актьорът Рон Мос, познат в България като Рич Форестър от сериала "Дързост и красота", даде специално интервю за БНТ. Журналистът Ирина Цонева разговаря с него.

"Страхотно е когато виждаш, че хората оценяват работата ти. Високо оценявам и съм благодарен от сърце за всичко това", бяха първите думи на звездата пред камерата на БНТ.


"Аз исках да бъда доктор, взех курсове, работих в болница, даже правех дисекции на трупове, усещах, че ще стана добър хирург. Имах и група, имахме страхотни турнета с Ерик Клептън. Попитахте защо не станах доктор, не познавам нито един щастлив доктор. Може би един на десет беше щастлив, не виждах радостта от това, което правят. И така един ден трябваше да реша. Избрах моето бъдеще в артистична посока", сподели Рон Мос.


Казва, че попада в "Дързост и красота" по обикновен начин. "Получих обаждане за кастинг, трябваше да взема назаем костюм. Чувствах се доста глупаво", разказва актьорът.

"Бях много щастлив с толкова красиви жени. Последният ден в шоуто беше много странен, защото знаех, че това ще бъде последния ми ден. Бях решил, че имам нужда да спра", разкри Мос.


"Имам възможността да почивам повече, да бъда креативен, да посещавам красиви страни като България. Сега снимам една история, която написах в Италия. Това е една сладка романтична комедия  и това е една от причините да съм в България, да представя филма в Италия първо и после пред целия свят. Това е едно усещане за свобода, което нямах докато снимах шоуто", сподели още актьорът.

 

Цялото интервю с холивудската звезда Рон Мос може да видите във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад