Андрей Гюров: “Продължаваме промяната” иска да бъде конструктивна опозиция

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В това Народно събрание няма ясно парламентарно мнозинство. С кандидатурата на Никола Минчев за председател на парламента се опитахме да помогнем на останалите парламентарни сили като им дадем избор, дадохме им възможност да се концентрират върху личностните качества и мажоритарния избор. И в последното гласуване г-н Минчев получи повече гласове от Росен Желязков, отбеляза в студиото на “Още от деня” депутатът от “Продължаваме промяната” Андрей Гюров.

“Отговорност на първата политическа сила е да осигури мнозинство за своя кандидат. ГЕРБ влязоха без план в това гласуване, пропиляха времето в ходене по студиата и хулене на “Продължаваме промяната”. Това, което се вижда, е, че дори да го нямаше нашият кандидат, те нямат повече от 103 гласа, които са необходими за избор на председател на Народното събрание”, продължи той.

По думите му “Продължаваме промяната” иска да бъде конструктивна опозиция.

“Ние ясно заявихме кои са приоритетите, по които сме съгласни да говорим с всички партии, назависимо кой предлага мерки, и да работим заедно за тяхното приемане”, обясни Гюров.

Какво още каза той вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад