Андрей Райчев: Не виждам разлика между това което гледахме по време на коронавируса и сега

Предаване: Панорама, 20.05.2022

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Виждам стабилизация в българското обществено мнение за войната и почти не се мени, групите се образуваха и много малко преливат. Нещо което е необичайно, нещо което се случи на България с коронавируса съвсем скоро. Не виждам принципна разлика между това което гледахме по време на коронавируса и сега. Това буквално е същия въпрос,
защото е наследен. Светът като цяло влезе в тази оптика на украинската война и проблема Путин, пренасяйки проблема от коронавируса. Това каза социологът Андрей Райчев в "Панорама". 

"Когато господин Зеленски го предложиха за нобелов лауреат за мир, аз казах, че ще подкрепа ако Путин го предложат за медицина, той излекува света от коронавируса, той подмени кризата, той подмени страха", каза още Райчев.

"Изобщо не е задължително аз да харесвам Путин, за да мразя Зеленски. Аз го смятам за изключително нискокачествена топка, която е пробутана по безобразен начин, която вреди на света и на украинския народ. Това е ситуация, която ни се пробутва, че който не харесва Зеленски е за Путин, ама това не е верно", коментира Андрей Рачев.

Вижте целия разговор във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад