Балабанов: "Има такъв народ", откакто е в политиката, не прескочи нито един от принципите си

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Станислав Балабанов от "Има такъв народ" заяви, че са внесли в прокуратурата доклада от временната комисия за агенция "Митници".

Още същия ден, след като приключи работата на комисията, излизайки с доклад,  който беше приет с мнозинство от почти всички политически партии, с изключение на ПП-ДБ, веднага след това с Тошко Йорданов бяхме в прокуратурата и го внесохме, каза Балабанов.

Това беше първата временна комисия в последните парламенти, която завърши по законов ред целия цикъл на работа, излизайки с доклад. Докладът е на база нещата, които получихме като свидетелства и сведения от всички поканени и заинтересовани по темата. Институциите в държавата излязоха с много тежки критики. Тази комисия беше огледало за лъжата на една конкретна политическа формация, коментира още Балабанов.

По думите му Народното събрание събира всички факти и обстоятелства покрай темата, а съдът ще прецени има ли виновни. Ако има виновни, те ще си понесат последствията.

Снимките са доказателство за корупция по високите етажи на държавата, за лицемерие и лъжи в политиката.

Според него всички тези доказателства би трябвало да отвращават хората, които са повярвали, че едни хора са излезли да променят. Не, те са същата страна на една монета, каквато от другата страна стои миналото на политиката.

Балабанов заяви, че "Има такъв народ", откакто е в политиката, не прескочи нито един от принципите си.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад