Балотажът

Цялото предаване
В предаването
Всички броеве

На 21 ноември 2021 г. България избира своя президент. Кой ще е той - Румен Радев или Анастас Герджиков?

С актуална и проверена информация БНТ ще следи втория тур за избор на президент и вицепрезидент у нас и в чужбина през целия ден, както в ефира, така и на дигиталните платформи.

В "Денят започва: Балотажът" ще проследим гласуването не само у нас. Ще бъдем и в Турция, Испания, Италия, Република Северна Македония, САЩ, за да видим как ще гласуват и сънародниците ни зад граница.

Ще коментираме със Симона Велева - преподавател по конституционно право, Иво Танев - тв водещ, влогърката Флора, журналиста Коста Филипов, политолога Петър Чолаков и писателката Теодора Димова.

Ще търсим и вдъхновителите. Ще влезем в дома на българския пожарникар в Лондон, който наскоро се прочу с избора си да бъде смел и да спаси животи.

Предстои ни среща и с човек, известен с избора си да сади дървета.

В студиото ще бъдат и пет дами, за да видим как те променят България с избора си.

Репортерът ни в Русе Калчо Петков ще оре, макар и помпозно, защото земята не чака.

Зорница Илиева пък ще ни покаже другото лице на печално известното село Буковлък, а Деси Малинова ще ни заведе при едно семейство на артист и полицайка, за да посрещнем заедно днешния празник – Въведение Богородично.

Водещите Христина Христова и Мариана Векилска ще бъдат в ефир точно в 6:55 ч. когато започва първото предаване на БНТ в деня на балотажа за президент на България.

Гледайте "Денят започва: Балотажът"! Започваме в 6:55 ч. по БНТ1!

Част 1
Цялото предаване
Нередности
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад