Бързо, лесно, вкусно: Как се прави рибена чорба?

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

От четири дни в морската градина на Бургас се провежда Фестивал на рибата и виното, съпроводен с много музика, песни и танци, вкусна храна и хубаво настроение. Днес е последният ден и предстои кулминацията на празника, а именно - състезанието за най-вкусна рибена чорба на Бургас. То започва в 12 ч. и това е последен шанс за всички кулинари - готвачи, ресторанти, заведения или просто любители, да се включат в надпреварата. Те ще бъдат оценявани от специално жури, а публиката също ще даде своята оценка с дегустация, за да има максимална обективност. 

Повече подробности научаваме от Давид Сукнаров на живо от Бургас. Вижте във видеото.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад